Cunoaşte-ţi oraşul!
Atragem atenţia celor interesaţi asupra faptului că, pentru incursiunea în istoria oraşului, prin plimbarea planificată pentru vineri, 3 iunie, în Simeria, s-au ocupat toate locurile. Datorită faptului că numărul celor interesaţi este foarte mare, în cadrul şirului de evenimente comemorative „Sfântu Gheorghe – oraş de 550 de ani”, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe va repeta această plimbare, sub conducerea domnului Kisgyörgy Zoltán,  miercuri – 8 iunie 2011, cu începere de la orele 16,00.
Scopul acestei iniţiative este de a face cunoscute locuitorilor, acele zone ale oraşului, care păzesc istoria lui şi, pe lângă care, trecem zi de zi. Punctul de pornire va fi de la Izvorul „Büdöskút”, unde participanţii vor fi transportaţi cu un autobuz, care va porni la ora 13:45, din faţa Muzeului Naţional Secuiesc. Opririle turei vor fi în zonele şi la clădirile importante din acea zonă a oraşului. Organizatorii aşteaptă înscrierea doritorilor şi a grupurilor, la numărul de telefon 0267 – 312000, sau pe adresa de e-mail info550@sepsi.ro, cât şi la Biroul de Imagine şi Comunicare a Primăriei, la adresa: strada Petőfi Sándor, nr.6. Participarea este gratuită, dar numărul locurilor este limitat.


<< înapoi
Galerie foto:
Plimbare restrospectivă în Simeria - eveniment aniversar Sfântu Gheorghe oraş de 550 de ani - 3 iunie 2011 – foto, Henning János