Luni se evaluează fotografiile din cadrul concursului Contact
S-a încheiat perioada de înscriere pentru Concursul de fotografie cu titlul „Contact”, organizat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, înscriindu-se 11 fotografi cu 61 de fotografii.
Marea majoritate a celor înscrişi este din Sfântu Gheorghe, dar printre concurenţi se află şi fotografi din Oradea şi din Miercurea Ciuc.

Lucrările vor fi evaluate luni de către juriul format din cinci membri, artişti fotografi: Ádám Gyula din Miercurea Ciuc,  Erdély Bálint Előd din Odorheiu Secuiesc, Bálint Zsigmond din Târgu Mureş, Veress Nándor din Budapesta şi Henning János din Sfântu Gheorghe. Premiile oferite vor fi în valoare de 1.000 de lei pentru locul I, 600 de lei pentru premiul al II lea şi 400 de lei pentru locul al III lea. Decizia juriului va fi făcută publică în cadrul unei conferinţe de presă în data de 10 noiembrie, iar în data de 15 noiembrie se va organiza o expoziţie din cele mai bune lucrări la Casa cu Arcade. În cadrul acestei expoziţii se va organiza şi gala de premiere a câştigătorilor.


<< înapoi