Concursul foto Contact - pot fi văzute cele mai bune lucrări
Din data de 17 noiembrie, cu începere de la orele 18,00 s-a deschis expoziţia de fotografie care însumează cele mai bune lucrări din cadrul concursului cu titlul „Contact”.  Această expoziţie are loc la Casa cu Arcade.

În cadrul concursului au sosit, în total 63 de fotografii care au fost evaluate de către juriul format din cinci membri, artişti fotografi: Ádám Gyula din Miercurea Ciuc, Erdély Bálint Előd din Odorheiu Secuiesc, Bálint Zsigmond din Târgu Mureş, Veress Nándor din Budapesta şi Henning János din Sfântu Gheorghe.

Antal Levente este cel care a obţinut cele mai multe puncte şi implicit premiul I (1.000 de lei), premiul al II -lea (600 de lei) a fost oferit lui Gál Zsolt, iar Tinca Teddy a primit premiul al III-lea (400 de lei). În cadrul festivităţii de deschidere, s-au mai oferit şi alte două premii speciale, pe lângă cele trei premii menţionate mai sus, unul din acestea este al lui Toró Attila, iar cel de-al doilea premiu special este oferit celui mai tânăr talent susţinut de  Asociaţia de Artă Fotografică „Gyulai Ferenc”, Kósa Timea Afrodita.

Concursul de fotografii, organizat în cadrul şirului de evenimente aniversare „Sfântu Gheorghe – oraş de 550 de ani”, a demarat în data de 8 mai 2011.

Organizatorii au aşteptat acele lucrări ale fotografilor profesionişti şi a celor amatori, care au captat momente de legătură a oraşului, din trecut, prezentul şi viitorul, concomitenţele, a legăturilor dintre locuitori şi oraş, feţele oraşului Sfântu Gheorghe, pulsul şi ritmul oraşului şi a evenimentelor importante petrecute aici, în oraş.

Acest eveniment  a fost organizat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe şi Asociaţia de Artă Fotografică „Gyulai Ferenc”.

 

Catalogul expoziţiei<< înapoi