Ziua sporturilor cu rachete, la Sfântu Gheorghe
Duminică, 6 noiembrie, când posibilităţile pentru mişcare sunt limitate, datorită frigului,îşi vor deschide porţile, pentru public, terenurile din oraş destinate sporturilor cu rachete.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, în colaborare cu Asociaţia Equites, oferă posibilitatea unei distracţii active, prin organizarea acestei zile a sporturilor cu rachete, de dimineaţă de la ora 10,00, până seara la ora 18,00.

În cursul zilei de duminică, toţi cei care doresc să participe la acest tip de sport, indiferent de vârstă, condiţie fizică sau experienţă, o pot face, pot învăţa de la profesionişti, şi pot să participe la concursuri cu alţi sportivi amatori. În această zi Cele patru sporturi cu rachete: tenis, badminton, tenis de masă sau squash pot fi încercate gratis.

Participanţii pot aduce cu ei racheta preferată, mingea norocoasă, iar cine soseşte fără echipament, poate împrumuta echipamentul pus la dispoziţie de către organizatori. Pe terenurile de squash şi badminton se poate intra numai cu pantofi de schimb.

Evenimentul se va desfăşura în patru locaţii: iubitorii de badminton sunt aşteptaţi pe terenul de sport al Liceului „Mikes Kelemen”, jucătorii de tenis de masă la BoBowling, jucătorii de tenis, la terenurile de lângă piaţă, şi cei care doresc să cunoască sau să joace squash o pot face la etajul clădirii unde se află bazinul de înot.

În intervalul orar 10,00–13,00, profesionişti ai acestor jocuri vor oferi ajutor şi vor destăinui din secretele jocurilor, aceştia oferind posibilitatea şi unor meciuri amicale, iar de la ora 13,00 va începe campionatul deschis, la care oricine poate participa.

Scopul acestei zile, organizat cu ocazia şirului de evenimente pentru aniversarea „Sfântu Gheorghe – oraş de 550 de ani”, este acela de a oferi un program distractiv, revigorant şi de a promova mişcărea.

 

Asociaţiile participante la Ziua sporturilor cu rachete sunt: Asociaţia Clubul Sportiv Squash  Covasna, Clubul Sportiv Electrica Sfântu Gheorghe, Clubul Sportiv St. George Dragons, Asociaţia „Tenis Club Tiro” - Sfântu Gheorghe.

Parteneri: BoBowling, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna şi Liceul Mikes Kelemen.
<< înapoi